Acasă Social Moldovean căutat de autoritățile din Italia, reținut la frontiera română

Moldovean căutat de autoritățile din Italia, reținut la frontiera română

0

Un moldovean a fost reținut la frontiera română după ce oamenii legii au descoperit că acesta este dat în căutare internațională. Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere Albița. Bărbatul de 33 de ani se afla în calitate de pasager al unui microbuz.

Polițiștii de frontieră români au stabilit că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, de către autoritățile din Italia, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.