Acasă Sport ”Mohamed Salah merită să câștige mai mult decât Cristiano Ronado!” Ce salariu...

”Mohamed Salah merită să câștige mai mult decât Cristiano Ronado!” Ce salariu cere egipteanul

0

Mohamed Salah este într-o formă de zile mari după ce a ajuns la 9 meciuri consecutive în care înscrie pentru Liverpool, doborând recordul lui Kenny Dalglish. 

Egipteanul a fost decisiv și în victoria ”cormoranilor” cu 3-2 pe terenul lui Atletico cu o ”dublă” de vis în UEFA Champions League.

Iar Jurgen Klopp speră ca jucătorul lui să câștige Balonul de Aur în acest sezon. Însă managerul grupării de pe Anfield Road trebuie totuși să-l convingă să rămână la Liverpool.

Mohamed Salah, în negocieri cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Contractul lui Salah expiră în 2023, dar fotbalistul de 29 de ani nu se grăbește să semneze prelungirea după ce a marcat 137 de goluri în 214 meciuri.

Englezii insistă, însă pretențiile lui Salah sunt mult mai mari decât se așteptau: Salah câștigă acum 237 de mii de euro pe săptămână, adică în jur de 12 milioane de euro pe an. Virgil van Dijk este jucătorul cu cel mai mare salariu de la Liverpool.  

El cere 592 de mii de euro pe săptămână, ceea ce l-ar face unul din cei mai bine plătiți jucători din lume.

”Salah merită să fie cel mai bine plătit jucător din Premier League”

Iar un fost atacant din Premier League i-a luat apărarea. 

”Dacă aș fi în locul lui Salah, aș cere o liră sterlină peste cel mai mare salaiu din Premier League. 

Dacă nu acceptă, aș pleca imediat! Fără mine, Liverpool nu are nicio șansă la titlu sau la Champions League. 

Salah este cel mai bun din lume acum, trebuie să fie plătit cât merită.

Dacă Cristiano Ronaldo câștigă 500 de mii de lire sterline pe săptămână, el trebuie să încaseze 501 de mii de lire, merită să fie cel mai bine plătit jucător din Premier League”, a declarat Gabriel Agbonlahor. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.