Acasă Comunicate de presă Modificări în specializarea sediilor Judecătoriei Chișinău

Modificări în specializarea sediilor Judecătoriei Chișinău

0

Din ianuarie, sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău se specializează în materie penală și contravențională. Sediul Ciocana se specializează în activitatea judecătorului de instrucție, iar sediul Râșcani – în materie contravențională și de contencios administrativ.

Potrivit unui comunicat de presă al Judecătoriei Chișinău, modificările au loc conform unei hotărâri a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Din ianuarie 2022, toate materialele contravenționale urmează a fi depuse la sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău, cu adresa: municipiul Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 200.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.