Acasă Social Moarte învăluită de mister: Cadavrul unui tânăr, găsit zăcând sub un pod

Moarte învăluită de mister: Cadavrul unui tânăr, găsit zăcând sub un pod

0

Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit de către un trecător care a și alertat poliția. Descoperirea macabră a avut loc ieri seara, în jurul orei 19:50, sub podul de la intersecția străzii Muncești cu strada Lunca Bîcului.

Potrivit informațiilor, trupul neînsuflețit a fost descoperit de către un angajat de la ,,Calea ferată Chișinău”, iar urma examinării cadavrului de către medicul legist, s-a constatat faptul că nu sunt prezente semne de moarte violentă nu sunt prezente.

Victima avea vârsta cuprinsă între 28-35 ani.

Examinând locul unde a fost depistat cadavrul barbatului s-a stabilit că acesta ducea un mod de viață antisocial și locuia în stradă.

Cadavrul a fost transportat la CML, în scopul stabilirii cauzei survenirii decesului, după efectuarea expertizei medico-legale amănunțite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.