Acasă Extern Miss SUA 2019, găsită moartă în apropiere de apartamentul din New York

Miss SUA 2019, găsită moartă în apropiere de apartamentul din New York

0

Miss SUA 2019, Cheslie Kryst, a fost găsită moartă la New York. Despre ceasta a anunțat New York Post. Potrivit informației, trupul neînsuflețit al modelului de 30 de ani a fost găsit duminică dimineață, în apropiere de un zgârie-nori în care aceasta locuia.

Potrivit anchetei, se spune că ultima dată câștigătoarea concursului Miss SUA 2019 a fost văzută la etajul 29. Înainte de moartea ei, Kryst a lăsat un bilețel prin care a anunțat că își lasă toată proprietatea mamei sale.

„Suntem devastați și profund întristați să vă anunțăm despre moartea iubitei noastre Chesley. Ea radia o lumină care inspira o lume întreagă”, au anunțat rudele modelului.

Cu puțin timp înainte de moartea ei, Kryst a făcut o postare pe Instagram, unde a scris „Fie ca această zi să vă aducă pace”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.