Acasă Social Ministrul afacerilor externe și europene al Slovaciei vine la Chișinău

Ministrul afacerilor externe și europene al Slovaciei vine la Chișinău

0

Ministrul afacerilor externe și europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, efectuează miercuri, 15 septembrie, o vizită la Chișinău, la invitația viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor externe și integrării europene al R.Moldova, Nicu Popescu. Șefii ambelor diplomații vor susține declarații de presă comune în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, începând cu ora 10:30, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

Programul vizitei oficialului slovac include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președinta R.Moldova, Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu, prim-ministra Natalia Gavrilița și vicepremierul pentru reintegrare, Vlad Kulminski.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate principalele aspecte ale cooperării moldo-slovace, agenda europeană a R. Moldova, programele de asistență pentru dezvoltare, anunță MAEIE.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.