Acasă Justiţie Ministra Justiției: Am primit un răspuns privind extrădarea lui Șor

Ministra Justiției: Am primit un răspuns privind extrădarea lui Șor

0

Odată cu condamnarea lui Ilan Șor la 15 ani de închisoare, în dosarul „Frauda Bancară” a fost dispusă și încasarea acțiunii civile în mărime de cinci miliarde de lei. Declarațiile au fost făcute de ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.

„Recent am primit un răspuns din partea autorităților israeliene la o cerere repetată privind actualizarea informației despre stadiul examinării cererii de extrădare. Au spus că sunt încă la faza de examinare a unor documente inclusiv din partea avocaților persoanei și sunt la o faza finală de examinare și urmează să fim informați”, a declarat Veronica Mihailov-Moraru, scrie noi.md.

Fiind întrebată cât din prejudiciul adus de Ilan Șor s-a recupera până în prezent, Veronica Mihailov-Moraru a menționat că, odată cu condamnarea lui Ilan Șor, a fost dispusă și încasarea acțiunii civile în mărime de cinci miliarde de lei. 

De asemenea, ea spune că, din declarațiile Procuraturii Generale, s-ar fi confiscat 580 de miliarde de euro, inclusiv fiind confiscate bunuri imobile. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.