Acasă Politic Ministerele Infrastructurii și Justiției au noi secretari de stat: MAI are un...

Ministerele Infrastructurii și Justiției au noi secretari de stat: MAI are un nou secretar general adjunct școlit de FBI

0

Guvernul a numit noi secretari de stat la ministerele Infrastructurii și Justiției. De asemenea, la Ministerul de Interne vine un nou secretar general adjunct, școlit de FBI, transmite Realitatea.md.

Astfel, Vladislav Cojuhari a fost numit în funcție la MAI, iar la Ministerul Justiției funcția de secretar general va fi exercitată de către Stanislav Copețchi.

Mircea Păscăluță pleacă din funcția de secretar de stat pe domeniul transporturilor, de la Ministerul Infrastructurii. În locul lui este numit Ghenadie Marian.

Aliona Castraveț este eliberată din funcția de șef adjunct al oficiului Cancelariei de Stat Chișinău. Conform Executivului, aceasta a depus cererea de demisie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.