Acasă Politic Mihai Popșoi, ales vicepreședinte al APCE

Mihai Popșoi, ales vicepreședinte al APCE

0

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Popșoi, a fost ales, în unanimitate, vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), pentru perioada anului 2022. Evenimentul a avut loc, astăzi, în cadrul sesiunii de iarnă a APCE care se desfășoară în perioada 24-28 ianuarie, în format mixt.

Titlul de vicepreședinte al APCE îi oferă vicespeakerului Mihail Popșoi, membru al Delegației Parlamentului Republicii Moldova la APCE, dreptul de a face parte din Biroul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

În cadrul sesiunii curente, astăzi, a fost ales și președintele APCE pe durata unui an de zile –  Tiny Kox, membru al Senatului din Regatul Țărilor de Jos.

De asemenea, pe parcursul zilei sunt desemnați membrii celor nouă comitete permanente ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.