Acasă Politic FOTO // Altercații, microfon rupt și stropire cu apă: Prezidiul Parlamentului a...

FOTO // Altercații, microfon rupt și stropire cu apă: Prezidiul Parlamentului a fost blocat

0

Noi îmbrânceli în Parlament. Asta după ce deputații PSRM și Pentru Moldova au început a vota proiectele legii bugetului fără ca acestea sa fie prezentate de ministrul Finanțelor în Parlament.Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea a încercat să prezideze ședința, dar a fost întrerupt de deputații din opoziție care l-au înconjurat și i-au închis microfonul.

Socialistul, însă nu a renunțat, așa că s-a mutat la alt microfon din prezidiu. Deputații din opoziție, au închis și acel microfon.

Între timp a fost rupt un microfon, iar șeful fracțiunii PAS din Parlament a aruncat cu apă din prezidiu spre președintele comisiei juridice, Vasile Bolea, care era într-o dispută cu deputatul Sergiu Litvinenco în timp ce îl apăra pe Batrîncea la prezidiu.

sursă foto: jurnal.md

Apoi spiritele s-au calmat, deputații au ieșit din sală, iar ședința Parlamentului a trecut din nou în regim de pauză.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.