Acasă Sport Messi a cucerit primul trofeu cu echipa națională a Argentinei

Messi a cucerit primul trofeu cu echipa națională a Argentinei

0

Lionel Messi a cucerit primul trofeu cu echipa națională a Argentinei. „La Albiceleste” au învins Brazilia cu 1-0 în finala turneului Copa America. Meciul s-a disputat pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Argentinienii au marcat golul victoriei în minutul 22, atunci când Rodrigo De Paul i-a dat o pasă superbă lui Angel Di Maria, iar acesta a reușit un lob de toată frumusețea, transmite SafeNews.md cu referire la publika.md.

Portarul Argentinei, Emiliano Martinez a fost imperial. El și-a salvat echipa în câteva rânduri. Cele mai mari ocazii ale Braziliei le-au aparținut lui Richarlison și Gabriel Barbosa, care nu au reușit să-l învingă pe goalkeeperul advers. 

Argentina a cucerit Copa America după o pauză de 28 de ani. „La Albiceleste” au obținut pentru a 15-a oară trofeul și au egalat recordul Uruguayului.

„Sunt bucuros că Argentina poate sărbători cucerirea acestui trofeu, pe care îl vom aduce acasă. Un trofeu pe care l-am meritat și pe care l-am dorit atât de mult”, a spus căpitanul naționalei Argentinei, Lionel Messi.

Brazilia a câștigat Copa America de 9 ori până acum.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.