Acasă Extern Mesajul unei foste jurnaliste de la Pervîi Kanal: Opriți televizorul

Mesajul unei foste jurnaliste de la Pervîi Kanal: Opriți televizorul

0

Fosta jurnalistă de la Pervîi Kanal, Zhanna Agalakova, care a renunţat la slujbă după 20 de ani de muncă din cauza războiului, le-ar transmite ruşilor să oprească televizoarele și sp se informeze din mai multe surse, scrie BBC.

Prezentatoarea de ştiri Zhanna Agalakova a fost una dintre cele mai cunoscute feţe de la televiziunea de stat rusă până în martie, când a renunţat la slujba sa din cauza războiului din Ucraina.

Agalakova, care acum se ascunde, a declarat pentru BBC că televiziunea rusă este o „maşină de spălat creiere” şi că şi-ar dori ca oamenii să o oprească.

„Este ca şi cum ar fi două planete diferite”, spune ea.

Întrebată ce le-ar spune oamenilor din Rusia, ea a avut un îndemn:

„Opriţi televizorul! Găsiţi alte surse de informare. Uitaţi-vă pe internet şi deschideţi-vă inima”.

Zhanna Agalakova a fost corespondentă la Paris pentru Europa din partea postului de televiziune public la Pervîi Kanal. Aceasta și-a dat demisia în data de 3 martie, la o săptămâna după invadarea Ucrainei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.