Acasă Sport Memphis Depay, prezentat oficial la Barcelona! De când își dorea transferul și...

Memphis Depay, prezentat oficial la Barcelona! De când își dorea transferul și ce a spus despre Leo Messi

0

Memphis Depay  a semnat acum câteva zile cu Barcelona până în 2023, iar astăzi a fost prezentat oficial pe Camp Nou. După ce a semnat contractul și a jonglat un scurt timp pentru cameră, olandezului i-au fost puse o serie de întrebări legate de noua experiență din Spania.

Memphis Depay voia să ajungă la Barcelona din 2019

Deși a jucat în tricoul lui Lyon până în vara acestui an, Depay a dezvăluit faptul că dorea să îmbrace tricoul blaugrana încă din 2019, după ce Barcelona i-a eliminat pe francezi din Champions League cu 5-1 în meciul retur de pe Camp Nou.

„Mereu am avut ambiția de a juca pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume. După ce am pierdut aici cu Lyon, mi-am spus că trebuie să dau mai mult, iar acum sunt aici”, a spus Depay.

Memphis Depay este nerăbdător să joace cu Lionel Messi

Ca și pentru orice alt jucător care se transferă la Barcelona, întrebarea legată de ce înseamnă să joace alături de Lionel Messi este inevitabilă. Olandezul a oferit un răspuns evident, însă a adăugat și faptul că crede că argentinianul va mai obține încă un Balon de Aur anul acesta.

„Îmi doresc foarte tare să joc cu Leo, sunt un mare fan al său. Are multe calități, toți am vrea să putem face ce face el. Ieri i-am văzut toate Baloanele de Aur, probabil va primi unul nou curând. Este un vis să joc alături de Messi”, a mai adăugat atacantul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.