Acasă Social Medicul pediatru, Mihai Stratulat și familia sa – contaminați cu COVID-19. Care...

Medicul pediatru, Mihai Stratulat și familia sa – contaminați cu COVID-19. Care este starea lor

0

Medicul pediatru, Mihai Stratulat, anunță că el și familia sa au fost contaminați cu COVID-19.

„Conform ultimelor studii, o persoană bolnavă de Covid-19, din a 11-a zi din momentul infectării, nu mai este contagioasă! Chiar dacă testul PCR arată pozitiv și asta deoarece depistează fragmente de ARN viral care însă nu mai pot declanșa boala! Astăzi se împlinesc 14 zile din momentul apariției primelor simptome, deci de astăzi eu și familia mea suntem Covid-19 Free! De mai bine de 10 zile nu mai prezentăm niciun simptom! Copiii au suportat cel mai ușor această boală! De astăzi, nu mai avem nevoie de mască, nu ne temem de spații aglomerate”, a scris ieri, pe Facebook, medicul.

Menționăm că, potrivit datelor oficiale, până la ora actuală, din numărul angajaților în sistemul de sănătate infectate cu noul coronavirus, 18 persoane au decedat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.