Acasă Politic Marina Tauber: “ Nu îi vom lăsa pe locuitorii din Tîrnova în...

Marina Tauber: “ Nu îi vom lăsa pe locuitorii din Tîrnova în voia sorții”

0

Blocul politic „Victorie” a declarat că va continua să susțină locuitorii comunei Tîrnova, chiar dacă PAS încearcă din răsputeri să izoleze aici opoziția. Chiar și după retragerea ilegală a candidatului din partea Partidului “Șansă”, Ruslan Filipaș, înainte de turul doi de scrutin, blocul este hotărât să-și consolideze echipa în comună și să implementeze proiectele sociale și de infrastructură prevăzute în programul de dezvoltare promis oamenilor.

Scopul blocului – să ajute cetățenii, dar să nu alerge după putere. Despre aceasta a declarat deputata Parlamentului Moldovei Marina Tauber. Ea a dat asigurări că presiunea enormă exercitată asupra opoziției de către regimul de guvernare nu va forța „Victorie” să se abată de la vectorul ales. Iar PAS, prin acțiunile sale, îi pedepsește nu doar pe oponenții săi politici, dar și pe cetățenii de rând. 

„În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, nu îi vom lăsa pe locuitorii din Tîrnova în voia sorții. Știm că au nevoie de sprijin, mai ales după ce autoritățile și-au șters, la propriu, picioarele de ei. Îi vom ajuta, pentru că știm că ceea ce facem noi, PAS nu va face niciodată aici”, a declarat Marina Tauber.

Proiectele prioritare sunt stabilite în urma întâlnirilor cu locuitorii – aceasta va sta la baza schimbărilor din Tîrnova. În curând, vor fi anunțate inițiativele principale, pe care echipa “Victorie” le va demara prioritar. 

„În comuna Tîrnova locuiesc oameni minunați. Suntem recunoscători pentru sprijinul lor și pentru participarea activă la întâlniri. Nu există oameni indiferenți printre ei, le pasă de prosperitatea căminului lor comun, și își doresc sincer un viitor mai bun pentru mica lor patrie. De fiecare dată primim o mulțime de răspunsuri. Sunt sigur că împreună vom realiza toate proiectele planificate”, – a spus președintele partidului «Șansă», Alexei Lungu.

Vă amintim că, în timpul ultimelor alegeri din comuna Tîrnova, echipa blocului „Victorie” a dezvăluit scheme frauduloase din partea autorităților. Obiectivul blocului – de a preveni repetarea unei asemenea situații la următoarele alegeri.

„Schema frauduloasă de la alegerile din această comună este sugestivă. Ea a fost testată de către autorități și probabil că poate fi folosită și la următoarele alegeri. Prin urmare, trebuie eliminată și trebuie să ne asigurăm că regimul de guvernământ nu va mai elimina candidații indezirabili sub pretexte inventate”, a concluzionat Marina Tauber.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.