Acasă Politic MANIPULĂRI de la Dodon: ”Dacă partidele de dreapta vor câștiga alegerile, se...

MANIPULĂRI de la Dodon: ”Dacă partidele de dreapta vor câștiga alegerile, se vor majora vârsta de pensionare, iar statul va trece sub control extern”

0

Liderul socialiștilor este convinsă că în urma alegerilor în Parlament vor accede 3 partide. ”PSRM, PAS și Partidul Șor, restul nu știu, se va vedea”, a declarat Igor Dodon.

”Multe discuții că dreapta va învinge. În primul rând, nu vă îmbătați cu apă rece, nu împărțiți blana ursului care fuge prin pădure. Eu știu că cei de dreapta, inclusiv și Usatâi, deja împart cine va fi ministrul de interne, exterene. Nu vă grăbiți să beți șampanie, situația nu e la fel ca la prezidențiale, oamenii au înțeles cine este șeful, dar și istoria ne demonstrează”, a mai adăugat Dodon.

Totodată, Dodon nu a ezitat să sperie cetățenii. Potrivit acestuia, în cazul în care partidele de dreapta vor câștiga alegerile ”în țară se vor majora vârsta de pensionare, statul va trece sub control extern, vom avea destabilizare în diferite segmente”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.