Acasă Politic Maia Sandu spune că-l va acționa în judecată pe premierul Chicu

Maia Sandu spune că-l va acționa în judecată pe premierul Chicu

0

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu îl va acționa în judecată pe premierul Ion Chicu pentru declarațiile false aduse în adresa sa, în care actualul premier o învinuiește de faptul că ar fi votat pentru concesionarea aeroportului cât și pentru garanția de stat din 2014 după furtul miliardului.

Cum e sacul, și peticul. Ion Chicu spune minciuni pe bandă rulantă, la fel ca stăpânul lui, Dodon. În loc să se îngrijească de viața și sănătatea oamenilor – doar în ultima săptămână s-au îmbolnăvit 948 și au murit 49 de oameni de Covid 19 -, pe Chicu îl preocupă doar campania electorală a lui Igor Dodon.

Au reluat exact minciunile din campania din 2016. Într-o postare recentă, acesta insinuează că eu aș fi votat pentru concesionarea aeroportului către Avia Invest în toamna anului 2013 și pentru garanția de stat din 2014 după furtul miliardului. De asemenea, mă acuză de reeșalonarea datoriilor Avia Invest acumulate din 2013 până în 2019. A mai rămas să povestească despre „30 de miii de sirieni”… Toate aceste acuzații sunt false și o să merg în instanța de judecată pentru a-i cere să-și recunoască minciunile.

Între timp, așteptăm cu mare nerăbdarea ca justiția să examineze cererea depusă de echipa mea încă în septembrie 2019 pentru anularea contractului de concesionare a aeroportului și ca procuratura să-i scoată la lumină pe toți beneficiarii acestor furturi – și cei care au primit banii pe cont, și cei care i-au primit „în geantă”. ” a scris Maia Sandu.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.