Acasă Politic Maia Sandu, întrevedere cu Aureliu Ciocoi: Chiar dacă guvernul actual nu are...

Maia Sandu, întrevedere cu Aureliu Ciocoi: Chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă ajutor din partea statului

0

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi. În cadrul discuției au fost abordate mai multe subiecte privind situația din R.Moldova, în special pe dimensiunile economică și sanitară.

Am abordat subiectele ce au fost puse în discuție cu conducătorii instituțiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei mele la Bruxelles și necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE. De asemenea, am pus accentul pe necesitățile stringente, între care asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetățenii noștri, semnarea contractului pentru Reziliență în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant”, a menționat Sandu.

Totodată, șeful statului spune că, chiar dacă Guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă și au nevoie de ajutor din partea statului.

„Asta trebuie să facem cu toții – să venim cu acțiuni concrete în sprijinul cetățenilor”, a conchis Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.