Acasă Politic Maia Sandu, în Parlament: Nici un stat nu poate dicta Moldovei ce...

Maia Sandu, în Parlament: Nici un stat nu poate dicta Moldovei ce și cum să facă

0

Președinta Maia Sandu a venit, neanunțat, în Parlament și a ținut un discurs la tribuna Parlamentului. Mai exact aceasta a menționat că nu-ți dorește ca moldovenii să fugă un UE, ci că UE să fie la noi acasă.

”În 2030, Moldova trebuie să fie țară membră a Uniunii Europene! Întreb deputații care au plecat din această sală care nu susțin aderarea țării noastre la UE: Ce ideologie susțineți? Nu mai vrem ca moldovenii să fugă în UE, vrem ca UE să fie la noi acasă!
Țineți minte, cei care au furat cetățenii nu au cum să le dorească binele! Opriți dezbinarea! Fac apel către toate forțele politice să pună aderarea Moldovei la UE deasupra intereselor proprii.
Opțiunea și cu unii, și cu alții nu ne-a dus nicăieri. Unii politicieni au mințit alegătorii, alții continuă și acum să mintă, pentru că nici una dintre acestea nu reprezintă calea Moldovei. 
Noi nu mai vrem ca moldovenii să fugă în UE, noi vrem ca UE să fie la noi acasă – aceasta e unica șansă ca moldovenii să aibă o viață bună, acasă.
Oare voi nu vreți ca copiii Moldovei să trăiască ca în UE sau vreți ca copiii voștri să fie aruncați în închisoare pentru că scriu o postare critică la adresa conducerii țării, așa cum se întâmplă în Rusia?!
Oare voi nu vreți ca moldovenii să aibă libertatea de a construi țara așa cum vor și nimeni să nu se amestece în treburile interne ale țării noastre?
UE este unica noastră șansă de a construi o țară în care doar cetățenii ei au dreptul să-și decidă soarta”, a declarat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.