Acasă Politic Maia Sandu despre Usatîi: ” Dodon încearcă să-l elimine, nu-i place să...

Maia Sandu despre Usatîi: ” Dodon încearcă să-l elimine, nu-i place să aibă concurență”

0

Igor Dodon încearcă să-l elimine pe Renato Usatîi din cursa electorală pentru alegerile prezidențiale, iar dosarele pornite la Moscova împotriva edilului de Bălți ar reprezenta un „ajutor clar” liderului informal al PSRM. De această părere este președintele PAS, Maia Sandu.

Potrivit fostului prim-ministru, lui Dodon nu-i place să aibă un candidat pe segmentul stâng al electoratului.

E clar pentru toată lumea că Dodon încearcă să-l elimine pe Renato Usatîi. Nu-i place să aibă concurență. Igor Dodon nu ar vrea să aibă niciun contracandidat pe segmentul electoral pe care candidează. Cred că, inclusiv, această știre despre procesele care au fost inventate la Moscova au treabă cu campania electorală de aici. Nu mă apuc să vordesc despre unde se face vinovat și unde nu Usatîi, dar faptul că această decizie de deschidere a dosarelor sunt făcute acum e clar un ajutor al Moscovei pentru Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.