Acasă Politic Maia Sandu, despre campania electorală: ”Nu am de gând să mă închid...

Maia Sandu, despre campania electorală: ”Nu am de gând să mă închid în oficiu pentru că sunt alegeri”

0

Nu se implică în campania parlamentară, dar, totuși, nu vede o problemă în faptul că formațiunea pe care a condus-o anterior îi susține agenda. O spune Președintele Maia Sandu, care accentuiază faptul c aceasta nu a făcut campanie electorală pentru nici un candadat, în schimb, unii îi folosesc numele.

„Eu am promis oamenilor să lucrez pentru ei și nu am de gând să mă închid în oficiu pentru 3 luni pentru că sunt alegeri parlamentare”, a declarat Maia Sansu în la un post de televiziune din țară..

Mai mult, șeful statului a menționat că nu a făcut campanie electorală pentru niciun concurent electoral, însă, unii dintre ei îi folosesc numele:

„Socialiștii spun minciuni despre mine. Și eu voi merge și le voi spune adevărul oamenilor”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.