Acasă Alegeri 2020 Maia Sandu a discutat și cu reprezentanții Partidului Democrat: „Am vorbit despre...

Maia Sandu a discutat și cu reprezentanții Partidului Democrat: „Am vorbit despre modul în care ar putea ei să ne ajute la nivel de primării”

0

Candidata PAS, Maia Sandu, susține că a avut discuții cu mai mulți candidați care au participat în primul tur al alegerilor prezidențiale, în vederea unirii forțelor pentru turul doi de scrutin. Mai mult, aceasta susține că a vorbit și cu reprezentanții Partidului Democrat din Moldova, despre „modul în care ar putea PDM să o ajute pe candidata PAS la nivel de primării”.

„Am discutat cu mai mulți candidați și cu reprezentanții Partidului Democrat. Am discutat despre modul în care ar putea ei să ne ajute la nivel de primării. Ei au zis că o să vorbească mai departe cu structurile lor și o să ia o decizie”, a spus Snadu, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR.

Anterior, socialistul Bogdan Țîrdea a scris pe Telegram că Maia Sandu, a avut o întâlnire în Parlament, împreună cu liderul Partidului Democrat (PDM) Pavel Filip și deputatul Alexandru Jizdan au avut, la 3 noiembrie curent.la Parlament.

„Sandu s-a întâlnit cu Pavel Filip în oficiul deputatului PAS, Igor Grosu. Aceștia au discutat în jur de o oră”, susține Țîrdea.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.