Acasă Social MAI: Încă 72 de persoane, sancţionate pentru că au evitat autoizolarea

MAI: Încă 72 de persoane, sancţionate pentru că au evitat autoizolarea

0

72 de persoane au fost sancţionate, pe parcursul săptămânii trecute, pentru că nu au respectat regimul de autoizolare. Informaţia a fost comunicată de către secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Sergiu Golovaci.

„Aici pot să mă refer la faptul că acea categorie de cetăţeni care a fost prestabilită de către medici în regim de autoizolare, fie că sunt infectaţi cu virusul COVID-19 sau au fost stabilite ca persoane de contact, 72 de persoane au fost documentate că nu s-au conformat acestor cerinţe şi au părăsit locul prestabilit de autoizolare. În privinţa lor au fost întocmite procese verbale de contravenţie”, a menţionat Sergiu Golovaci.

Pe parcursul săptămânii precedente, de către angajaţii Inspectoratului General al Poliţiei au fost organizate un şir de activităţi şi controlae inopinate privind verificarea respectării cerinţelor şi recomandărilor prestabilite de către Comisia Excepţională de Sănătate Publică.

În total, au fost documentate 619 încălcări, atât a persoanelor fizice cât şi juridice, care nu s-au confirmat cerinţelor prestabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.