Acasă Social Magazin, jefuit pe timp de noapte: Suspecții, prinși pe urme fierbinți

Magazin, jefuit pe timp de noapte: Suspecții, prinși pe urme fierbinți

0

Doi tineri din capitală au fost reținuți noaptea trecută de către oamenii legii imediat după ce aceștia au jefuit un magazin. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de azi, în jurul orei 01:45, pe strada Grenoble din capitală.

Potrivit informației, cei doi suspecți cu vârstele de 23 și, respectiv, 38 de ani, au fost reținuți de un echipaj al BPRO imediat după săvârșirea furtului.

Polițiștii au observat tinerii care aveau asupra lor o geantă și aveau un comportament suspect. Indivizii, când au văzut polițiștii, au încercat să fugă, dar nu au reușit, fiind reținuți. La solicitarea forțelor de ordine și fiind întrebați dacă au careva bunuri interzise asupra lor și de ce au încercat să fugă, au început să dea dovadă de un comportament neadecvat și să devină agresivi. 

Totodată, în acel moment polițiștii prin intermediul stației radio au recepționat o chemare precum că dintr-un magazin amplasat pe str. Grenoble, au fost sustrase bunuri. Ulterior, tinerii au prezentat conținutul genții unde au fost depistate instrumente pe care aceștia le utilizau în comiterea infracțiunilor, pachete de țigări și o mască.

La fața locului a fost solicitată grupul operativ al IP Centru pentru documentare, tinerii fiind escortați la inspectorat.

În cadrul acțiunilor de anchetă tinerii și-au recunoscut vina. Polițiștii au stabilit că aceștia nu sunt la prima abatere, fiind judecați pentru infracțiuni similare și răpirea mijlocului de transport.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și a prejudiciului cauzat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.