Acasă Articol comercial Loteria: Un șofer de taxi din capitală a câștigat jackpotul ”Wizard of...

Loteria: Un șofer de taxi din capitală a câștigat jackpotul ”Wizard of Plenty” de aproape 190 000 de lei Ⓟ

0

Biletul electronic ”Wizard of Plenty” a oferit un nou jackpot electrizant! Veaceslav Jorean din Chișinău a trecut cu brio cele 4 niveluri bonus ale jocului și, cu o miză de numai 5 lei, a câștigat jackpotul de 189 327,77 de lei.

Veaceslav a spus că lucrează șofer de taxi și a început să acceseze 7777.md datorită secțiunii Sport. Tânărul plasa pariuri sportive. Ulterior, acesta a decis să-și încerce norocul în biletele electronice și o miză de 5 lei l-a îmbogățit cu peste 189 000 de lei.

”Suma e mare pentru orice familie. Poate rezolva orice problemă, poate ușura viața. Dar până nu încerci, nu știi. Câteodată soarta ne aduce surprize foarte plăcute”, și-a împărtășit gândurile norocosul.

Cu banii câștigați, Veaceslav planifică să procure un automobil nou.

”Siteul 7777.md nu mi s-a părut complicat, e destul de simplu. Dacă vrei norocul să te găsească, trebuie să-l cauți tu”, e îndemnul tânărului.

Biletul electronic ”Wizzard of Plenty”, vă poate învălui în mister și oferi câștiguri de până la 599 000 de lei. Treceți și dvs. cele 4 niveluri bonus și obțineți jackpotul, care a fost resetat și crește cu o viteză incredibilă. Mult noroc!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.