Acasă Articol comercial Loteria Națională prezintă oferta pentru toți amatorii de cash – noul bilet...

Loteria Națională prezintă oferta pentru toți amatorii de cash – noul bilet “I love cash”Ⓟ

0

Loteria Națională a pregătit o surpriză pentru toți cei care preferă bani ÎN NUMERAR – noul bilet “I love cash”. Acesta vă poate copleși cu un val de iubire, să vă ofere noi emoții și să umple portofelele cu câștiguri de până la 1 500 000 de lei.

În biletul “I love cash” veți descoperi două jocuri captivante cu șanse de câștig. Căutați simbolul ”inimă” și câștigați premiul indicat lângă el. Iar trei premii identice, pe care le găsiți după răzuirea stratului de protecție înseamnă că acest premiu vă aparține!

Stilat, rezervat și capabil să vă amețească prin sumele sale, “I love cash” este nu doar o posibilitate excelentă de a vă distra, dar și să deveniți mai bogați, datorită celor două sume impresionante de câte o jumătate de milion de lei și premiului de top de 1 500 000 de lei. “I love cash” vă poate ridica dispoziție și să vă decoreze viața și datorită celor 8 câștiguri de câte 50 000 de lei, dar și altor sume apetisante. Cu un singur bilet “I love cash” pot fi obținute mai multe premii.

“I love cash” poate devenit steaua călăuzitoare pe scena îndeplinirii celor mai tăinuite dorințe. Sub stratul de protecție puteți descoperi simbolul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Înregistrați biletele cu acest simbol pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 și așteptați extragerea. Poate că, data viitoare, anume dvs. veți ajunge participant al show-ului, unde în fiecare săptămână sunt puse în joc premii în sumă de peste 5 000 000 lei.

Dacă biletul dvs. este necâștigător, înregistrați codul acestuia în Clubul VIP, pe www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 77 și jucați pentru premii de valoare.

Cui nu-i place CASH-ul? Noua ofertă din partea Loteriei Naționale este deja în vânzare și își așteaptă primii norocoși. Găsiți AICI informații amănunțite despre biletul ”I love cash”. Prețul biletului este de 30 de lei, iar fondul său de premiere ajunge la aproape 38 de milioane de lei!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.