Acasă Social Locuitorii din Bălți întind o mână de ajutor pensionarilor

Locuitorii din Bălți întind o mână de ajutor pensionarilor

0

Pensionarii, dar și alte persoane, care au devenit practic ostatici pe perioada stării de urgență, fiind izolați în locuințe sunt susținuți de un grup de voluntari din Bălți. Aceștia colectează produse alimentare și de igienă de la donatori și le repartizează beneficiarilor. Cel mai mare volum de ajutor l-a oferit familia Bezverhnii, care au transmis 800 kg de lugume. Voluntarii îndeamnă toți bălțenii să se alăture campaniei lansate.

Locuitorii din Bălți întind o mână de ajutor pensionarilor în perioada de carantină din cauza COVID-19. Familia lui Alexandru Bezverhnii a adunat produse alimentare, produse de igienă și 800 kg de legume pentru cei nevoiași, care în această perioadă stau izolați. Potrivit lui Alexandru, în această perioadă dificilă este important să ne ajutăm reciproc și să avem grijă de cei care nu pot să-și cumpere strictul necesar.

Tatiana Tazova, inițiatorul grupului de voluntari recunoaște că un volum atît de mare de produse primesc pentru prima oară. Produsele alimentare și cele de igienă vor fi repartizate la adresele pe care le trimit bălțenii. Cu ajutorul donatorilor, până în prezent, sacoșe cu bunuri au ajuns la 76 de persoane.

Voluntarii îndeamnă bălțenii să respecte măsurile de carantină și măsurile de prevenție. Iar cei care cunosc persoane în vârstă, deviniți ostaticii acestei situații, să transmită informațiile grupului de inițiativă. Iar cei care sunt gata să susțină voluntarii, se pot alătura grupurilor de pe rețelele de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.