Acasă Anticipate 2021 VIDEO // Liviu Vovc sesiează SIS-ul în legătură cu o posibilă falsificare...

VIDEO // Liviu Vovc sesiează SIS-ul în legătură cu o posibilă falsificare a cererilor de înregistrare prealabilă din diasporă

0

Deputatul Platformei Da Liviu Vovc susține că a constatat că numărul cererilor depuse la CEC în vederea înregistrării prealabile la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie este similar (în unele cazuri chiar identic) cu cele depuse pentru alegerile prezidențiale din 2020.

„În acest context am transmis un demers în calitate de deputat Serviciului de Informații și Securitate, solicitând să fie verificată veridicitatea datelor din cererile de înregistrare prealabilă depuse în formă scrisă, pentru a exclude orice tentativă de falsificare a rezultatelor înregistrării prealabile și respectiv a amplasării secțiilor de vot în afara țării pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Vom monitoriza cu atenție procesul de organizare a acestor alegeri pentru a exclude orice tentativă de fraudare. Aș fi putut solicita și Ministerului Afacerilor Interne să se implice în verificarea acestor cereri, dar ce să ceri unui ministru afiliat direct socialiștilor? Cei din diasporă care încă nu au reușit să se înregistreze o puteți face doar azi”, a scris Vovc pe o rețea de socializare. 

Până la momentul de față, circa 97 de mii de cetățeni din diasporă s-au înregistrat prealabil pentru a vota la alegerile parlamentare anticipate.

Astăzi, 26 mai, este ultima zi în care aceștia se pot înregistra pe inregistrare.cec.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.