Acasă Social LIVE // PERCHEZIȚII la omul de afaceri Valentin Eșanu, conducătorul Asociației patronale...

LIVE // PERCHEZIȚII la omul de afaceri Valentin Eșanu, conducătorul Asociației patronale a metalelor: ”Au venit cu o ordonanță falsă. Au mers să o modifice”

0

Omul de afaceri Valentin Eșanu, conducătorul Asociației patronale a metalelor, cel care a dezvăluit anterior schemele de la Metalferos susține că pe adresa înntreprinderii pe care o conduce s-au prezentat mascații și procurorii, având un mandat de arest. În intervenția live pe care o face pe o rețea de socializare, omul de afaceri anunță că oamenii legii au prezentat un mandat de efectuare a perchezițiilor, în care era indicată o altă adresă. Mai mult, Eșanu anunță că reprezentanții organelor de drept au mers pentru a modifica adresa.

În același timp, omul de afaceri susține că angajații ar fi fost reținuți timp de 6 ore, fiind rugați să nu plece, însă oamenii legii nu ar fi prezentat o ordonanță în acest sens.

”Acest domn mi-a spus că noaptea asta o să dorm la răcoare”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.