Acasă Alegeri 2020 LIVE// Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot: „Dragi cetățeni, toată puterea...

LIVE// Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot: „Dragi cetățeni, toată puterea este în mâinele voastre. Aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit și care v-au alungat de acasă”

0

Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al R. Moldova își exercită dreptul la vot.

„Dragi cetățeni azi este ziua voastră. Toată puterea este în mâinele voastre. Aveti puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit si care v-au alungat de acasă. Azi decidem cum vom trăi in următorii ani. Eu am votat pentru schimbare,pentru o Moldovă care vatrăi bine. Am votat pentru țară de care să fim mândri”, a declarat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.