Acasă Justiţie Litvinenco promite să demisioneze dacă nu își va onora promisiunile

Litvinenco promite să demisioneze dacă nu își va onora promisiunile

0

Ministrul Justiţiei, Sergiu Litvinenco, a promis că va demisiona în cazul în care nu îşi va respecta promisiunile de a reforma sistemul justiţiei. Afirmația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

Totodată, el consideră că „munca sa ar trebui evaluată de cetăţenii în faţa cărora poartă responsabilitate”. Litvinenco a spus că, din când în când, este necesar să-ți evaluezi tu însuţi performanţa.

Ministrul spune că nu a auzit despre o viitoare remaniere guvernamentală, dar şi-a exprimat încrederea că va rămâne în postul său, la fel ca vicepremierul Andrei Spînu.

Potrivit lui Litvinenco, un nou director al Centrului Naţional Anticorupţie ar putea fi numit chiar în primele şedinţe parlamentare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.