Acasă Politic Litvinenco despre condamnarea secretă a lui Botnari: Asta e ”justiția” pe care...

Litvinenco despre condamnarea secretă a lui Botnari: Asta e ”justiția” pe care o construiește Dodon

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, se arată nemulțumit de condamnarea lui Vasile Botnaru, fostul director SIS, în dosarul profesorilor turci. Potrivit acestuia, cel ce a distrus 7 familii în care copiii au rămas fără tată este practic absolvit de orice răspundere, fapt cu care nu este de acord.

Citesc că Vasile Botnari, denumit ”vânzătorul de oameni”, ar fi fost condamnat penal. Doar că… cu suspendare. Adică omul nu e în pușcărie, ci acasă, în liberate bucurându-se de viață. Cel ce a distrus 7 familii în care copiii au rămas fără tată este practic absolvit de orice răspundere. Asta e ”justiția” pe care o construiește Dodon… Asta e ceea de ce trebuie să scăpăm obligatoriu la alegerile prezidențiale. Și să construim o justiție adevărată în care să se facă dreptate. În care hoții și criminalii să facă ani grei de pușcărie pentru fărădelegile comise și viețile distruse.

Amintim că în seara zilei de ieri, 8 septembrie, sa aflat despre faptul că fostul șef al Serviciului de Informație și Securitate, Vasile Botnari, a fost judecat acum o lună în dosarul expulzării profesorilor turci și pedepsit cu condamnare prin suspendare. Despre aceasta a comunicat procurorul general, Alexandr Stoianoglo, în cadrul emisiunii „Politica” la TV8. În plus, Botnari a achitat despăgubiri materiale în sumă totală de 125 de mii de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.