Acasă Politic Litvinenco: Colaborarea cu Partidul Șor va afecta negativ imaginea PSRM

Litvinenco: Colaborarea cu Partidul Șor va afecta negativ imaginea PSRM

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, este de părerea că indiferent cum se numește colaborarea socialiștilor cu Partidul „Șor” – coaliție sau majoritate parlamentară, aceasta va afecta negativ imaginea PSRM în rândul alegătorilor. Mesajul în acest sens a fost făcut public pe o rețea de socializare.

„Când cineva din mai marii Parlamentului spune că mariajul dintre PSRM și Șor nu e «coaliție», ci «majoritate parlamentară», vrei nu vrei îți aduci aminte de un fost mare șef de Guvern [Ion Chicu – nota red.] care spunea că asta nu e «nuntă», ci «masă de sărbătoare». Indiferent cum n-ai întoarce exprimările și formulările, realitatea oricum rămâne. Și ea este văzută inclusiv de cei care erau anterior susținătorii PSRM-ului. Partea bună pentru țară este că acest mariaj a bătut ultimul cui în sicriul politic al PSRM și Dodon”, a scris Litvinenco.

Precizăm că PSRM și Partidul „Șor” au format în Parlament o majoritate parlamentară, împotrivindu-se dizolvării forului suprem și solicitând președintelui Maia Sandu să-l desemneze pe Vladimir Golovatiuc în calitate de candidat la funcția de prim-ministru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.