Acasă Sport Lionel Messi și recordul stabilit: L-a depășit pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi și recordul stabilit: L-a depășit pe Cristiano Ronaldo

0

Argentinianul Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la nivel de club în cele cinci mari campionate din Europa (702), depăşindu-l pe marele său rival portughez Cristiano Ronaldo (701 goluri), conform ESPN.

Messi a fost decisiv pentru Paris Saint-Germain în meciul câştigat sâmbătă în deplasare în faţa formaţiei OGC Nice (scor 2-0), în campionatul Franţei. El a marcat primul gol al întâlnirii de pe stadionul Allianz Riviera şi apoi a centrat decisiv la cel de-al doilea gol al echipei sale, înscris de Sergio Ramos.

Conform sursei citate, starul argentinian a contribuit în cursul carierei sale la înscrierea a 1.000 de goluri la nivel de club (702 goluri marcate de el şi 298 de assist-uri).

Messi a înscris cele mai multe goluri (672) pentru fosta sa formaţie, FC Barcelona, restul de 30 fiind reuşite în tricoul lui PSG, echipă la care joacă din august 2021.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.