Acasă Politic Liderul PAS către ambasadorul Poloniei: Urmează 4 ani de muncă asiduă

Liderul PAS către ambasadorul Poloniei: Urmează 4 ani de muncă asiduă

0

Votul de încredere oferit este o mare responsabilitate pentru PAS și urmează 4 ani de muncă asiduă pentru a îndreptăți așteptările oamenilor. O declarație în acest sens a fost făcută de liderul interimar al Partidului „Acţiune şi Solidaritate” (PAS), Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu Bartlomiej Zdaniuk, ambasadorul Poloniei în Republica Moldova.

„Am avut o întrevedere astăzi cu ES Bartłomiej Zdaniuk, Ambasadorul Poloniei în țara noastră. Discuția a vizat situația politică, dar și cea sanitară din cele două țări, precum și desfășurarea procesului de vaccinare.

I-am mulțumit Excelenței Sale, în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, pentru solidaritatea de care a dat dovadă Polonia de la începutul pandemiei și pentru ajutoarele acordate în această perioadă complicată.

De asemenea, i-am comunicat domului ambasador, că în următoarele zile va fi aleasă conducerea Parlamentului și va fi votat Guvernul. 

Votul de încredere oferit este o mare responsabilitate pentru PAS și urmează 4 ani de muncă asiduă pentru a îndreptăți așteptările oamenilor”, a anunțat Grosu pe Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.