Acasă Politic Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că în curând va prezenta...

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că în curând va prezenta numele persoanelor care se ocupă cu filarea și interceptarea jurnaliștilor și politicienilor

0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că în curând va prezenta numele persoanelor care se ocupă cu filarea și interceptarea jurnaliștilor și politicienilor. El a precizat că sunt aceleași persoane care au servit regimul Plahotniuc, numai că acum au alte funcții. 

Usatîi a spus despre asta la flash-mob-ul de astăzi, organizat în centrul Capitalei.

“Republica Moldova nu a scăpat de un Plahotniuc ca să-l aibă pe altul. În zilele următoare voi ieși cu familii și funcții ale celor care se ocupă de filajul și interceptările jurnaliștilor și politicienilor. Sunt aceleași persoane care erau și pe timpul lui Vlad Plahotniuc, doar că acum au alte funcții. Dodon ințelegând perfect că nu mai are nico șansă să câștige alegerile prezidențiale, încearcă să-și elimine concurenții” a afirmat Usatîi, făcând referire la acuzațiile aduse de MAI-ul rus primarului de Bălți și pe care acesta le califică drept aberații.

Amintim că și liderul PAS, Maia Sandu a declarat la N4 că Igor Dodon încearcă să-l elimine pe Renato Usatîi din cursa electorală pentru alegerile prezidențiale, iar dosarele pornite la Moscova împotriva edilului de Bălți reprezentă un „ajutor clar” liderului neformal al PSRM. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.