Acasă Social Lichidarea avariei de la Cernobâl: 80 de case, oferite participanților

Lichidarea avariei de la Cernobâl: 80 de case, oferite participanților

0

80 de locuințe total finisate și dotate cu minimul necesar, cazane pentru încălzire, articole pentru baie și aragaze, urmează a fi transmise cu titlu gratuit participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Centrala Atomoelectrică Cernobâl.

Ministerul Muncii și Protecției Sociale precizează că locuințele se acordă în baza cererilor depuse solicitanților care nu au deținut în trecut o locuință în proprietate sau proprietate comună în devălmășie, atât în R. Moldova cât și peste hotare, o locuință/un teren pentru construcții sau o casă construită în întovărășirile pomicole, scrie Ipn.md.

Accidentul nuclear de la C.A.E. Cernobâl s-a produs în noaptea zilei de 26 aprilie 1986. Anual, pe 26 aprilie, în Republica Moldova este marcată Ziua comemorării victimelor catastrofei de la C.A.E. Cernobâl și ale altor avarii nucleare, în memoria persoanelor care au rămas cu dizabilități sau chiar și-au pierdut viața contribuind la lichidarea consecințelor accidentului nuclear de la Cernobâl din 1986.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.