Acasă Social Libera circulație peste Nistru va fi menținută până la sfârșitul lunii mai

Libera circulație peste Nistru va fi menținută până la sfârșitul lunii mai

0

Autritățile de la Chișinău anunță că regimul circulației nestingherite în și dinspre localitățile, amplasate în stânga Nistrului și mun. Bender, va fi prelungit până în data de 1 iunie. Acest lucru se datorează unei solicitări adițional remise prin canalul de dialog al oficiilor reprezentanților politici în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, informează responsabilii de la Guvern.

„Astfel, s-a reiterat că trecerea prin așa-numitele puncte de control transnistrene va fi permisă fără necesitatea respectării procedurilor aplicate până la finele lunii aprilie curent și în lipsa coordonărilor preventive cu „centrele de criză” locale”, anunță reprezentanții de la Guvern, transmite SafeNews.md, cu referire la realitatea.md

Inițial perioada de asigurare a acestui regim neîngrădit a fost confirmată de către Tiraspol în intervalul sărbătorilor pascale: 30 aprilie – 10 mai 2021.

„Chișinăul va interveni în continuare cu acțiuni prompte pentru a restabili libera circulație în mod permanent și cu respectarea regulilor de protecție individuală/în spațiile publice, în vigoare pe perioada pandemică”, se mai anunță în comunicatul de la Guvern.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.