Acasă Sport Lewandowski rupe tăcerea la o săptămână după ce Messi a câștigat Balonul...

Lewandowski rupe tăcerea la o săptămână după ce Messi a câștigat Balonul de Aur: ce a simțit polonezul

0

„Am un sentiment de neputinţă”, a afirmat Robert Lewandowski, fotbalistul polonez al lui Bayern Munchen, după ce a încheiat pe locul 2 în clasamentul trofeului Balonul de Aur, scrie ziarul belgian Le Soir.

Golgheterul polonez spera să câştige Balonul de Aur, care i-a fost decernat în cele din urmă argentinianului Lionel Messi, pentru a şaptea oară.

Acest eşec este greu de acceptat pentru atacantul lui Bayern, care a reacţionat într-o emisiune a Kanal Sportowy.

„Am simţit tristeţe, nu pot nega asta. Nu pot să spun că am fost fericit, dimpotrivă. Am un sentiment de neputinţă. Să fiu atât de aproape, să rivalizez cu Messi… Sigur, respect felul în care joacă şi ce a realizat.

Simplul fapt că rivalizez cu el îmi arată nivelul pe care l-am atins. Dar în realitate m-am simţit trist. A fost bine că după ceremonie, noi n-am avut meci în timpul săptămânii”, a spus Lewandowski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.