Acasă Social Letonia va dona R. Moldova un lot de vaccinuri AstraZeneca

Letonia va dona R. Moldova un lot de vaccinuri AstraZeneca

0

Letonia va dona Republicii Moldova un lot de vaccinuri AstraZeneca. Anunțul a fost făcut de către Ambasada Letoniei pe rețelele sociale. Această acțiune are drept scop sprijinirea luptei împotriva răspândirii COVID-19 și creșterea numărului zilnic de vaccinări, transmite SafeNews.md cu referire la Tv8.md.

„În această săptămână, Guvernul Letoniei a luat o decizie de a dona 165 600 de doze de vaccin în cinci țări: Moldova, Georgia, Albania, Muntenegru și Kenya. 

Destinatarii vaccinurilor au fost selectați ținând seama de prioritățile politicii externe ale Letoniei, inclusiv sprijinirea stabilității și promovarea cooperării cu țările din regiunea vecină”, se arată pe pagina de Facebook a ambasadei.

Amintim că printre țările baltice care au donat vaccinuri țării noastre se numără Lituania și Estonia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.