Acasă Extern Legendarul fotbalist Pelé, internat în stare gravă într-un spital din Brazilia

Legendarul fotbalist Pelé, internat în stare gravă într-un spital din Brazilia

0

Legenda fotbalului mondial, în vârstă de 82 de ani, a ajuns în spital, pentru a i se reevalua tratamentul pentru cancer și ulterior a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie, potrivit rapoartelor medicale, scrie The Guardian.

Folha de S. Paulo relatează că medicii au oprit tratamentul cu chimioterapie al lui Pelé și că acesta a fost trecut sub îngrijire paliativă, fiind tratat doar pentru dureri și dificultăți de respirație, transmite SafeNews.md cu referire la mediafax.ro.

Managerul său și reprezentanții spitalului Albert Einstein din São Paulo nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii. Un raport medical publicat vineri spunea că Pelé a avut un răspuns bun la un tratament cu antibiotice și că se afla într-o stare stabilă „cu îmbunătățirea generală a stării de sănătate”. 

Acestuia i s-a îndepărtat o tumoare de pe colon în septembrie 2021 și a primit în mod regulat tratament în spital. 

Pelé a spus într-o postare pe Instagram de joi că se află la spital pentru o „vizită lunară” și le-a mulțumit susținătorilor săi pentru mesajele pozitive pe care le-a primit. 

Acesta a postat o fotografie cu chipul său proiectat pe o clădire din Qatar, unde se desfășoară Cupa Mondială, alături de un mesaj care spunea: „Fă-te bine curând”.

„Prietenii mei, vreau să vă mențin pe toți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistente pentru toată îngrijirea de care am beneficiat.

Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc de la voi din întreaga lume mă menține plină de energie. Și să urmăriți și Brazilia la Cupa Mondială!

Vă mulțumesc foarte mult pentru tot.”, a scris ieri fotbalistul pe Instagram.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.