Acasă Sport Le-a dat peste nas lui Messi şi Ronaldo

Le-a dat peste nas lui Messi şi Ronaldo

0

Drew Brees, fotbalist american, a anunţat că el si şotia lui au donat 5 milioane de dolari statului Louisana, pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Această veste vine la mai puţin de o săptămână după ce antrenorul său, Sean Payton a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Quarterback-ul de la New Orleans Satins tocmai şi-a prelungit contractul. Urmând să încaseze 20 de milioane de dolari pentru următorul sezon. Ca o comparaţie, fotbalişti precum Lionel Messi, Robert Lewandowski sau Cristiano Ronaldo au donat câte un milion de euro către spitale. Aceeaşi sumă de bani au donat-o şi antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, dar şi lupătorul MMA Conor McGregor

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.