Acasă Social La un pas de tragedie: O minoră a rămas în viață după...

La un pas de tragedie: O minoră a rămas în viață după ce a sărit de la etajul 15

0

O copilă în vârstă de 15 ani a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit Poliției, minora a încercat să-și pună capăt zilelor, însă, din fericire, a rămas în viață.

Potrivit informațiilor, totul s-a întâmplat sâmbătă seara, 5 februarie curent.

Minora a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc, dar a rămas în viață, căzând pe acoperișul de la etajul unu. Aceasta s-a ales cu multiple leziuni corporale.

Copila a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a motivului care a determinat-o pe minoră să recurgă la acest gest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.