Acasă Social La stațiile PECO nu vor mai fi comercializate cafea și alimente

La stațiile PECO nu vor mai fi comercializate cafea și alimente

0

La stațiile PECO va fi interzisă comercializarea produselor alimentare sau a cafelei. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, la finele ședinței Comisiei Situații Excepționale din 23 martie, comunică MOLDPRES.

Șeful Cabinetului de miniștri a menționat că unii patroni au înțeles greșit indicațiile comisiei excepționale și au continuat comercializarea în stațiile PECO a unor produse alimentare și a unor băuturi, din acest motiv astăzi s-a decis ca această activitate să fie sistată.

El a adăugat că tot astăzi, comisia a decis ca facturile pentru luna aprilie să fie emise eșalonat, pentru a evita aglomerația la bănci.

Premierul a comunicat că pentru prevenirea răspândirii COVID-19 comisia a adoptat astăzi 40 de măsuri restrictive noi și a anunțat că va implica polițiștii și militarii care vor supraveghea respectarea deciziilor autorităților, iar în caz de necesitate vor aplica sancțiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.