Acasă Sport Kyren Wilson este noul campion mondial la snooker. Declarațiile acestuia

Kyren Wilson este noul campion mondial la snooker. Declarațiile acestuia

0

Kyren Wilson a câștigat primul său titlu din carieră, după ce l-a învins pe Jak Jones în marea finală de la Crucible cu 18-14. Englezul Wilson a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat Campionatul Mondial.

Kyren Wilson a cucerit primul său titlu mondial și astfel a intrat într-o galerie selectă, de 23 de jucători care au reușit această performanță. Jucătorul englez mai avea o finală de Campionat Mondial în palmares, pierdută fără drept de apel, în 2020, contra lui Ronnie O’Sullivan, scrie Moldova1.md.

„Părinții mei și-au sacrificat viața, și-au pus casa ipotecă pentru ca eu să ajung aici. Este un efort masiv de echipă din partea noastră. Mi-am spus că nu voi mai plânge în arenă, dar nu mă pot abține”, a declarat Kyren Wilson

Kyren Wilson a fost recompensat cu un cec în valoare de 500.000 de lire sterline pentru titlul mondial cucerit, în timp ce finalistul Jak Jones a încasat 200.000 de lire sterline.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.