Acasă Politic Krasnoselski: Mai devreme sau mai târziu Sandu va trebui să negocieze

Krasnoselski: Mai devreme sau mai târziu Sandu va trebui să negocieze

41
0
ads

Transnistria se confruntă cu „relaţii dificile” cu Moldova, acest lucru se întâmplă de mult timp, iar preşedintele ei, Maia Sandu, va trebui să „se ocupe de acest lucru, mai devreme sau mai târziu”. Declarațiile au fost făcute de către liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, miercuri în cadrul unei conferinţe de presă la Moscova.

El i-a dorit Moldovei să-şi câştige stabilitate, să formeze organe guvernamentale eficiente şi să revină la procesul normal de negociere cu Transnistria.

„Problemele agendei de negociere trebuie rezolvate. Viaţa oamenilor depinde de ea – atât în în Moldova, cât şi în Transnistria „, a spus Krasnoselski, exprimând opinia că „în momentul de faţă autorităţile din Republica Moldova nu-şi îndeplinesc obligaţiile în temeiul acordurilor încheiate anterior”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here