Acasă Sport Koeman vrea să dea afară 3 jucători de la Barcelona

Koeman vrea să dea afară 3 jucători de la Barcelona

0

Ronald Koeman vrea să meargă până la capăt cu noua lui strategie la Barcelona. Olandezul numit recent pe banca Barcei vrea să mai dea afară 3 jucători.

Koeman nu-l mai dorește pe Rafinha (27 de ani), care are o clauză de reziliere de 16 milioane de euro, și i-a spus că nu îl va mai folosi, așa că poate să plece.

Mijlocașul brazilian a revenit la Barca după împrumutul la Celta Vigo, iar contractul spu expiră în iunie 2021.

Moussa Wague este alt jucător pe care Ronald Koeman nu se va baza în noul sezon.

Fundașul dreaptra senegalez a ajuns la Barca în vara lui 2018, de la Eupen, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Nice. Jucătorul de 21 de ani mai are contract cu Barcelona până în iunie 2023.

Barcelona, debut cu victorie în mandatul lui Koeman

Matheus Fernandes nu mai este nici el dorit de Koeman. Nici măcar nu a debutat la prima echipă, însă a participat la antrenamentele conduse de Koeman.

Brazilianul de 22 de ani nici măcar nu a fost rezervă pentru catalani în primul amical disputat, 3-1 cu Gimnastic de Tarragona. Mijhlocașul defensiv abia a fost adus de la Palmeiras și mai are contract până în 2025, însă cel mai probabil va fi împrumutat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.