Acasă Sport Juventus îl vinde pe Cristiano Ronaldo: Unde ar putea ajunge starul portughez

Juventus îl vinde pe Cristiano Ronaldo: Unde ar putea ajunge starul portughez

0

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți de Juventus în vara viitoare. Jurnalistul Romeo Agresti, de la Goal.com și DAZN, susține că șefii „Bătrânei Doamne” se gândesc să nu-i ofere lusitanului o prelungire a contractului, transmite SafeNews.md cu referire la spotmedia.ro.

Angajamentul lui Ronaldo cu Juventus expiră în vara lui 2022, iar italienii ar vrea să încaseze ceva în schimbul său, potrivit lui Agresti.

Paris Saint Germain este echipa despre care s-a scris în ultima perioadă că ar fi interesată de atacantul lusitan.

Totuși, Ronaldo ar putea alege și o aventură peste Ocean, în Statele United ale Americii, având în vedere că în luna ianuarie va împlini 36 de ani.

31 de milioane de euro pe sezon este salariul lui Cristiano Ronaldo la Juventus, un alt motiv pentru care campioana Italiei se gândește să renunțe la starul ei.

93 de meciuri și 70 de goluri are Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.