Acasă Politic Jizdan, despre arestul lui Pînzari: ”Nu vă grăbiți să-l ardeți pe rug”

Jizdan, despre arestul lui Pînzari: ”Nu vă grăbiți să-l ardeți pe rug”

0

Secretarul general al Partidului Democrat, Alexandru Jizdan, susține că nu are motiv să fugă din țară și este doar plecat la odihă, după cum era planificat mai anterior. În acest context, democratul a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

„Presa de la Chișinău a găsit subiect de titluri răsunătoare și nici măcar nu încearcă să ceară o reacție, înainte de a publica mesaje care au intenția de a manipula opinia publică. 
1. Sunt plecat într-o vacanță scurtă cu familia mea, care a fost planificată cu mult timp înainte de a se produce show-ul regizat de (in) justiția moldovenească. 
2. Recomand celor interesați să verifice atent dacă numele meu figurează în acest dosar și dacă am vreo tangență cu asta. 
3. Nu am avut, nu am și nu voi avea niciodată motive să fug din țara mea. Să fugă cei care astăzi sfidează legea și calcă peste toate principiile democratice. 
Cât despre reținerea colegului meu, Alexandru Pînzari, reiterez poziția întregii echipe PDM dar și a dânsului: “Nu vă grăbiți să-l judecați și nu-l ardeți pe rug.” Acest om a stat la straja securității țării toată viața, iar ceea ce se face astăzi cu el, este un adevărat abuz, pentru care cineva inevitabil va răspunde în fața legii. 
P.s. Lăsați oamenii să-și trăiască viața privată, nu vă mai complicați să faceți fotografii și știri de bulevard”, a scris el.

 Alexandru Pînzari a fost reținut pe 30 iulie, după efectuarea unor percheziții în automobilul și domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri.

Tot la acest dosar, la data de 7 iulie, angajatul Poliției de Frontieră, alături de fostul șef al Direcției Operațiuni Speciale nr. 5, Valeriu Cojocaru și finul de cununie a lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir, a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.