Acasă Extern Italia: Un moldovean, acuzat că și-ar fi abuzat sexual nepoata

Italia: Un moldovean, acuzat că și-ar fi abuzat sexual nepoata

0

Un moldovean în vârstă de 42 de ani este învinuit de abuz sexual asupra propriei nepoate. Procurorii italieni cer o pedeapsă de nouă ani de închisoare, în timp ce avocatul bărbatului susține că nu sunt dovezi cu privire la abuz, scrie presa italiană.

Totul s-a fi întâmplat acum 12 ani, scrie Il Gazzettino. Pe atunci bărbatul avea 31 de ani și lucra în calitate de curier, livrând colete din Republica Moldova în Italia.

Într-o seară, soția moldoveanului ar fi sunat rudele și le-ar fi rugat să-l adăpostească pe bărbat pe noapte. Aceste au fost de acord și i-au oferit patul fiului lor, care se afla în aceeași cameră cu minora, care avea 7 ani.

Sursa citată mai scrie că în acea noapte s-ar fi produs abuzul. Dimineața, copila ar fi povestit mamei sale cele întâmplate, însă bărbatul a negat totul.

Câteva luni mai târziu, mama victimei a povestit ce s-a întâmplat unui pediatru. În timpul examinării, acesta nu a depistat semne evidente de abuz și a îndemnat familia să se adreseze la poliție.

Actualmente, tânăra a declarat judecătorilor că nu-și amintește nimic din cele întâmplate, iar părinții ei au spus că au făcut tot posibilul ca aceasta să uite de momentele groaznice prin care a trecut.

Sursa citată mai scrie că sentința va fi pronunțată pe 4 iunie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.